El Barça continua amb pas ferm i es desfà d'un fluix Olympiacos

Els blaugrana sumen el ple amb la meitat de duels de la fase disputats

L’FC Barcelona continua pel bon camí en la temporada 2017-2018. De moment, no sap què és perdre ni a la Lliga ni a la Champions i ahir es va donar un altre festí en la competició europea en tombar amb comoditat el cuer del seu grup, l’Olympiacos, que no va mostrar una oposició gaire forta i va donar múltiples signes de debilitat.

De fet, gairebé els 90 minuts d’enfrontament van ser un atac i gol continu a la porteria defensada pels grecs. Era de preveure ja des dels minuts inicials que el primer gol no trigaria a arribar i així va ser, tot i que no de la manera esperada. Corria el minut 18 quan Dimitrios Nikolaou va desviar a la seva pròpia porta una centrada rasa de Gerard Delofeu, fent així l’1 a 0.

La perspectiva blaugrana era molt bona, però abans del descans, al minut 43, va tenir un contratemps amb l’expulsió de Gerard Piqué, que va veure la segona groga per empènyer una pilota amb la mà a gol, acció que l’àrbitre va veure.

El Barça, però, no va debilitar-se i a la segona part va encarrilar el triomf amb els gols de Messi, de falta, i Digne. A les acaballes, el mateix Nikolaou va fer el gol d’honor de l’Olympiacos de cap en una acció de córner (3-1).