TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Special olympics

Andorra i la Seu es preparen per rebre més de 500 atletes

Andorra i la Seu es preparen per rebre més de 500 atletesANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra la Vella i la Seu d’Urgell tenen l’octubre del 2018 un esdeveniment marcat en vermell al calendari: els Jocs Special Olympics. Mentre es van posant a punt tots els preparatius de la competició, aquest cap de setmana acolliran una competició test per als Jocs, el Territori Special. Més de 500 atletes vinguts de Catalunya, Aragó, Castella la Manxa, Mònaco i Andorra, amb una quarantena d’esportistes, participaran en els cinc esports que es disputaran: petanca, que serà la disciplina amb més jugadors amb un total de 233, bàdminton, ciclisme, atletisme i futbol sala. Aquests darrers dos seran els que es juguin a la capital del Principat, a l’Estadi Comunal i al Joan Alay, respectivament.

Ahir, a la seu de Crèdit Andor­rà es va realitzar la presentació de l’esdeveniment amb la presència d’una colla d’esportistes i personalitats. “Farem que la família Special per fi tingui el reconeixement que no acabem de tenir”, va exposar el president dels Special Andorra, Àlex Terés.

En la presentació, es va fer una crida als voluntaris, part molt important de la cita. Actualment n’hi ha 70, entre els quals l’esquiador Joan Verdú, però la voluntat és arribar als 170. Es calcula que el Territori Special mourà 878 persones.

tracking