L'Enfaf Crèdit Andorrà goleja la Unión Mirasol-Baco

Victòria contundent de l’EnfafCrèdit Andorrà, que ahir va golejar la Unión Mirasol-Baco per 5 a 0 a la Borda Mateu. L’inici del partit va ser igualat però les locals van deixar el duel encarrilat entre el minut 25 i el 30, quan van fer dos gols. Maria Ruzafa va avançar l’equip de la federació i cinc minuts més tard Maria da Cruz va ampliar les diferències a l’elec­trònic.

El marcador ja no es va moure més a la primera meitat i tot just iniciar el segon acte, Cristina de Sousa, que acabava de sortir al terreny de joc, va signar el 3 a 0. Igual que havia passat a la primera part, l’Enfaf va tornar a marcar de dos en dos, i al minut 53 Maria da Cruz va fer la segona diana en el seu compte particular que suposava el 4 a 0 per a les noies de José Antonio Martín.

El conjunt andorrà encara va tenir més temps d’ampliar la golejada amb el 5 a 0 d’Èrica Gonçalves aconseguit al minut 73 del matx.

Amb aquest marcador, les noies pugen fins a la 6a posició a la classificació de la primera divisió catalana amb dues victòries i una derrota en els tres partits disputats. Les andorranes tenen dos parits menys que l’actual líder, la Fundació Terrassa 1906, a causa del duel suspès contra el Femení Manu Lanzarote i la retirada del San Juan XXIII.