El VPC Andorra aixeca el teló a l'Estadi Nacional

L’equip espera guanyar solidesa continuada després d’un inici irregular

El VPC Andorra aixeca el teló a l'Estadi NacionalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El VPC Andorra ja ha jugat tres enfrontaments aquesta temporada, però encara no s’ha estrenat davant la seva afició. Avui (15 h), per fi, disputarà el primer partit a l’Estadi Nacional, contra la Union Cazeres Le Fousseret. “Tenim moltes ganes de jugar a casa després del periple de duels a fora”, assegura el tècnic, Jonathan Garcia, Xepi. Davant tindran un dels equips forts de la lliga, que de moment no ha perdut cap matx i que està just per sobre dels andor­rans a la classificació, en la qual els del Principat ocupen el cinquè lloc amb 5 punts i amb un partit més que la resta.

Etiquetes:

Després d’un triomf i dues der­rotes, tots tres amb diferències importants en el marcador, els de Garcia i Davidi Kirikàixvili es fixaran l’objectiu de guanyar regularitat en el joc, un aspecte que ha faltat fins al moment. “Hem tingut fases de partits molt bones i d’altres no tant. El que espero és produir moments bons durant el conjunt del partit”, comenta Garcia, que recorda que “molts dels nostres jugadors encara s’estan coneixent dins del camp”.

L’altre objectiu important que volen satisfer a partir d’avui els del Principat és mantenir-se forts davant l’afició. “Hem de guanyar sí o sí per fer de l’Estadi Nacional un autèntic fortí”, afirma Garcia.

tracking