ACB Lliga Endesa

Dominant un gran

El MoraBanc li ha guanyat més partits a l’Herbalife Gran Canària que a la inversa, un fet insòlit tractant-se d’un equip d’alt nivell

Dominant un gran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips grans de l’ACB sempre tenen els percentatges de victòries pels núvols. Encara es veu més quan es comparen els precedents entre un conjunt de primer nivell i un de modest. En aquests casos és normal veure com el domini sempre és dels grans. Així li succeeix al MoraBanc Andorra, que històricament ha perdut molts més partits dels que ha guanyat contra el Reial Madrid, l’FC Barcelona, el València, el Baskonia i l’Unicaja, els cinc d’Eurolliga, un fet que entra perfectament dins la normalitat.

No obstant això, hi ha una excepció. Després de tots aquests equips, i depèn del moment també enmig d’aquest grup, hi ha una altra entitat de qualitat amb la qual el MoraBanc té el domini dels precedents. L’Herbalife Gran Canària no ha guanyat mai al Poliesportiu i d’un total de vuit enfrontaments entre els dos, comptant també l’anterior etapa andorrana a l’ACB, només n’ha guanyat tres, tots ells davant la seva afició, pels cinc triomfs dels del Principat.

Als tricolors se’ls ha donat sempre bé enfrontar-se als grocs, i l’exemple clar és el partit al Gran Canària Arena de la temporada passada, on el MoraBanc va assolir la seva victòria més àmplia a domicili (+26) d’aquesta segona etapa a la màxima categoria espanyola. A més a més, ho va fer en una campanya en què només es van poder guanyar dos duels a fora. També el partit al Poliesportiu del curs passat denota que li té la mesura presa. El MoraBanc va ser capaç de remuntar 18 punts en el matx inaugural de l’any passat per endur-se la primera victòria del curs. Se l’endurà avui també?

tracking