Automobilisme

Vinyes es juga el títol de resistència a l'última prova de l'any

Vinyes es juga el títol de resistència a l'última prova de l'anyFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Vinyes i el seu copilot, Jaume Font, es juguen entre avui i demà el títol de la classe 1 del Campionat d’Espanya de resistència 2017 (CER). Serà en una doble cita al circuit de Navarra, a Los Arcos, al qual els del Baporo Motorsport arriben com a líders, això sí, amb un avantatge mínim respecte del segon classificat i no gaire gran respecte del tercer. Vinyes suma 182 punts pels 180 de José Manuel de los Milagros, i Ivan Pareras en té 168.

Després de quatre curses de màxima emoció, tot es decidirà en aquesta última cita, en la qual la dificultat per defensar el lideratge serà doble, ja que es disputa una cursa avui i una altra demà.

Després dels entrenaments lliures avui al matí i els oficials al migdia, els vehicles s’alinearan a partir de les 16.50 hores per fer una primera cursa programada a 48 minuts més una volta. Demà al matí, a les 10.20 hores, serà el moment per a la segona prova, en una cursa programada a dues hores més una volta al traçat navar­rès. “Aquesta vegada no hi ha una segona oportunitat, no podem fallar. L’objectiu no pot ser cap altre que superar els nostres rivals, les diferències són tan ajustades que caldrà prendre la iniciativa des de l’inici”, exposa el pilot andorrà.

Aquest és un circuit que porta bons rècords a Vinyes, ja que l’últim test celebrat aquí es va saldar de manera positiva. “Tot sembla preparat per defensar les nostres opcions al títol en aquesta última cita de l’any. D’entrada sortirem amb un hàndicap favorable a la primera cursa i segons com s’hagi desenvolupat la prova inicial veurem quina estratègia escollim per a la cursa llarga. Serà un cap de setmana molt llarg i intens”, assegura Vinyes, que afronta la cita amb bones sensacions.

tracking