x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La federació estudia implantar el VAR

L’ens andorrà incorpora un assessor extern al seu organigrama d’arbitratge
La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va presentar ahir el seu nou organigrama d’arbitratge, en el qual destacava la incorporació d’un assessor extern després d’ar­ribar a un acord amb la Federació Catalana de Fubtol (FCF). L’exàrbitre de primera divisió espanyola, i cap de l’ens català, Xavi Moreno, s’incorpora a la FAF amb la intenció que “els àrbitres andor­rans tinguin molt recorregut”, segons afirmava l’assessor.
Amb Moreno, els col·legiats del Principat, uns 80 actualment entre futbol i futbol sala, tindran un seguiment més estricte per treballar en la seva millora a l’hora de dirigir un partit. Per la seva part, José Barbosa
  • #1 Manolo Jiménez!
    (13/10/17 08:43)

    Qui és aquest manolo, sóc àrbitre fa més de 15 anys i no l'he vist mai, segur que s'ha preocupat de l'àrbitratge com per parlar ? En Xavi Moreno porta més de 3 anys a la federació de futbol i no ha servit per a res ! el que cal fer és un comitè independent de la federació com a qualsevol país, i no que el Sr. Rodrigo faci i desfaci al seu "antojo". El Sr. Rodrigo no sap d'arbitratge i no s'ha molestat mai en saber, no és una persona autoritzada per dirigir els àrbitres. El Sr. Moreno va prometre fa tres anys que els àrbitres andorrans xiularien a Catalunya, durant aquests 3 anys no hem xiulat ni un partit, és tot una farsa !!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts