CURSES DE MUNTANYA

Categoria única a la Copa del Món a partir del 2019

Els corredors lluitaran per una classificació en lloc de les tres actuals

Categoria única a la Copa del Món a partir del 2019SKYRUNNER WORLD SERIES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Copa del Món de curses de muntanya prepara una revolució amb vista a l’any 2019, ja que l’Skyrunner World Series deixarà de tenir les tres categories actuals (sky, ultra i extreme) per crear-ne una d’única en què tots els corredors competiran per ser el millor skyrunner del món.

En aquest nou projecte hi haurà entre 15 i 20 curses, que tindran de 22 a 66 quilòmetres de recorregut, a més de l’Sky Masters, una gran final que només disputaran els participants que hagin obtingut bons resultats durant la temporada i que es farà als Alps o als Pirineus. La campanya arrencarà el mes d’abril i finalitzarà a mitjan octubre. Igual que passa actualment, quatre de les curses rebran una bonificació de punts (se’n repartiran el quàdruple de l’habitual) i tindran la categoria de Supersky Race.

Ahir també es van fer públics els calendaris de la Copa del Món del 2018, que tindrà 2 categories (sky i extreme/ultra). L’Skyrace Comapedrosa serà la setena cursa de la Copa del Món en categoria sky i es disputarà el 29 de juliol. Tindrà 21quilòmetres i 2.280 metres de desnivell, i serà una de les proves que atorgui un bonus del 50% de punts als corredors.

tracking