ACB LLIGA ENDESA

“No eren dobles ni de conya”

“No eren dobles ni de conya”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vestidor

Joan Peñarroya, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

Joan Peñarroya va viure el matx davant l’UCAM Múrcia amb la passió de sempre. Ara bé, va enfilar calent al vestidor. Feia temps que no se’l veia tan indignat. Una indignació que va venir perquè Daniel Hierrezuelo i els seus companys d’arbitratge van tallar les ales al MoraBanc en un tram calent del xoc, en el qual el conjunt andorrà buscava escapar-se en el marcador. “És complicat perquè ens estàvem jugant un partit igualat en els darrers atacs. Ens treuen dues possessions. Una que està dins del joc, amb una falta en atac segur inexistent amb Rojas. Dic Rojas amb tot el respecte del món, perquè és un professional d’aquells que sempre vols al teu equip, però tothom a la lliga el coneix i fa un flopping com una casa de pagès. La segona la vull veure al vídeo, però em diuen que no hi ha dobles ni de conya. S’ha de tenir molt clar per xiular uns dobles en una situació d’u per zero.” D’aquesta manera, Peñarroya va manifestar-se sobre –novament– les ficades de pota de Hierrezuelo.

El rebot va tornar a quedar pendent (40 a 34 per a cada entitat, respectivament) i va declarar que “encara ens falta per ser consistents i el grup que volem ser. També extraiem coses bones”.

El rival

“L’arbitratge no ha decidit el guanyador”

Ibon Navarro.

Al tècnic de l'UCAM MÚRCIA els mitjans de comunicació locals li van comentar el que havia dit Peñarroya sobre les decisions arbitrals i Ibon Navarro va esplaiar-se. “Tinc moltíssim respecte al Joan, però ell sap que quan ens reunim a l’stage arbitral i veiem els vídeos de flopping i agressions, doncs Rojas sempre surt en el d’agressions sofertes i molt poques en flopping.” Sobre els dobles, va dir que “crec que ho han estat i n’hi ha uns que no han xiulat”. Per a Navarro “l’arbitratge no ha decidit el guanyador”.

El jugador

Oliver Stevic, Capità del MoraBanc Andorra

“Hem llEnçat la 1a meitat”

El capità i pivot del MoraBanc Andorra, Oliver Stevic, ho va tenir claríssim: “hem perdut aquest partit a la primera meitat. Hem començat bé ofensivament, però en defensa els hem donat moltíssims regals i han agafat confiança”.

P. Karnowski, Pivot del MoraBanc Andorra

“Estic força decebut”

Tot i la feina que va fer Przemek Karnowski a la pintura, no va tenir el dia des del tir lliure. En va errar de decisius i va assegurar que “estic força decebut. En qualsevol cas, ho hem fet millor a la segona part i tot just acabem de començar”.

tracking