Bartomeu surt al pas i també vol diàleg

El Barça homenatjarà els ferits de les càrregues policials i no contempla, “per ara”, una DUI

Bartomeu surt al pas i també vol diàleg

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Catalunya viu aquests dies un dels moments més transcendentals de la seva història recent. El Futbol Club Barcelona com a una de les entitats referents al país reclama que s’obri un procés de diàleg i negociació per trobar solucions polítiques al que s’està vivint.” D’aquesta manera el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va deixar a un costat el somriure que el caracteritza i amb un rostre seriós i de preocupació va dirigir-se a tots els catalans sobre el post 1-O, en una declaració institucional des del Camp Nou.

Bartomeu va continuar dient que “som més que un club i justament per això volem fer costat a la nostra gent en circumstàncies tan difícils com les que estem passant”. Precisament prenent com a referència i base aquest argument, el màxim mandatari blaugrana va anunciar que “ens hem adherit a la comissió independent per a la mediació al diàleg i la conciliació impulsada per l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona”. Així doncs, l’entitat culer es va mostrar partidària d’ar­reglar el conflicte “de forma consensuada i pacífica”. A més, Josep Maria Bartomeu va deixar clar que es podrien disputar més enfrontaments a porta tancada en senyal de protesta, s’homenatjarà els ferits de les càrregues policials i l’FC Barcelona vol seguir a la lliga espanyola i no es planteja, a dia d’avui, una declaració unilateral d’independència (DUI).

D’altra banda, el defensa central del combinat espanyol, Gerard Piqué, va entrenar ahir a Alacant i els aficionats es van moderar amb el futbolista. Piqué, després de les seves paraules sembla que va convèncer uns quants, no obstant això, es van sentir xiulades.

CARVAJAL NO TÉ DATA DE RETORN I SUÁREZ PODRIA SER OPERAT

Al lateral dret del Reial Madrid, Dani Carvajal, se li resisteix completar una temporada sencera. El curs passat va estar força setmanes allunyat dels terrenys de joc per problemes musculars, mentre que aquest tampoc ho podrà aconseguir per culpa d’una pericarditis (inflamació de la capa que cobreix el cor) que l’inhabilitarà aproximadament un parell de mesos, tot i que els metges no volen posar una data de retorn. D’altra banda, el killer del Barça, Luis Suárez, podria passar pel quiròfan a causa d’un quist al genoll dret, segons va informar ahir Catalunya Ràdio. Per ara segueix un tractament conservador.

tracking