Piqué creu que “un independentista podria jugar amb la selecció espanyola”

El blaugrana dona la cara després de les xiulades rebudes i ho respon tot

Piqué creu que “un independentista podria jugar amb la selecció espanyola”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gerard Piqué va sortir de sorpresa en roda de premsa per defensar-se de les múltiples crítiques que ha rebut els darrers dies en posicionar-se sobre alguns aspectes polítics de l’actualitat catalana i espanyola. El jugador de l’FC Barcelona no es va amagar de res i de fet abans de començar a respondre va indicar: “Vull que pregunteu tots i ens quedarem fins que calgui”, malgrat que finalment l’obligació d’anar a dinar va fer tallar la compareixença.

De les moltes frases impactants que va deixar, la més destacada va ser quan va comentar que “no és el meu cas, però crec que un independentista podria jugar a la selecció espanyola perquè no hi ha selecció catalana i l’independentista no té res en contra d’Espanya”. A més, va exposar que “si no hi ha selecció a Catalunya i no tens res en contra d’Espanya, que és un país de l’hòstia, per què no podria jugar un independentista amb la selecció espanyola? Tendim a portar tot al sentimentalisme i fanatisme”.

Diàleg va ser la paraula més repetida en la llarga roda de premsa. “Estic convençut que hi ha molta gent fora de Catalunya a favor que els catalans puguin votar. Altres tenen una opinió molt diversa. Cadascú pot opinar el que li doni la gana i cal respectar-se entre tots. Preval el respecte i amb el diàleg es pot arribar a bon port”, va exposar el central, que amb referència al discurs del rei va dir que “no el vaig poder sentir, estàvem jugant a la pocha”.

Un altre dels titulars que va deixar va ser quan va ser demanat per Sergio Ramos. “És mentida [que hi hagi mala relació], de fet serem socis en un negoci que li vaig plantejar”, va assenyalar.

tracking