Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Suport dels jugadors de la 'roja' a Piqué

Els companys del català asseguren que no hi ha mal ambient al vestidor
Gerard Piqué en l'últim entrenament de la selecció espanyola.

Suport dels jugadors de la 'roja' a Piqué

Gerard Piqué en l'últim entrenament de la selecció espanyola.

Actualitzada 04/10/2017 a les 07:12
Gerard Piqué i el seu posicionament polític dels últims dies arran dels actes violents de l’1 d’octubre continuen sent l’eix central de l’actualitat de la selecció espanyola. Ahir van sortir a parlar en roda de premsa Thiago Alcántara i Koke, i ambdós van demostrar el seu suport al jugador català i van assegurar que l’ambient dins el vestidor “és el mateix de sempre”. “Ja cansa una mica el tema, sempre parlar del mateix. Nosaltres som professionals i ens volem centrar només a jugar a futbol i en el partit davant d’Albània”, va comentar Koke, mentre que el seu company va exposar que “està com sempre, amb el mateix compromís, la mateixa actitud i la mateixa alegria que ens aporta a tots. Ens sap greu que venim aquí a jugar a futbol i no estem còmodes en no poder parlar de futbol i dels partits davant Albània i Israel”.
També es va pronunciar sobre la situació del jugador de l’FC Barcelona el seleccionador espanyol, Julen Lopetegui. “He parlat amb Piqué. Després del que ha passat volia saber com està anímicament i si està al 100% mentalment. L’he vist bé, concentrat i motivat. Espero que torni com més aviat millor el seny, el bon rotllo i el bon ambient”, va afirmar al programa El Partidazo de la COPE, segons una nota de premsa de la cadena. “Sé que la situació és desagradable, però demano a la gent una mica de raciocini i de seny”, hi va afegir.
Per la seva part, el president en funcions de la federació de futbol del país veí, Juan Luis Larrea, va assenyalar que “Piqué no se n’anirà, seguirà si no té cap lesió”. A més, va dir que “a l’afició cal demanar-li que doni suport a la selecció. Vaig escoltar el que va passar ahir i no ho entenc”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts