ACB Lliga Endesa

Que torni el fortí

El MoraBanc aixeca avui el teló a casa davant el Fuenlabrada al parquet on el curs passat va quallar la millor temporada de la seva història

que torni el fortí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Bàsquet Club MoraBanc Andor­ra engega avui a casa (21.00 h) la quarta temporada a la lliga Endesa davant un renovat Montakit Fuenlabrada, que ve de vèncer àmpliament el Bilbao. El conjunt del Principat disputarà força partits aquest curs entre setmana amb motiu de la competició europea i aquesta situació podria provocar que el Poliesportiu no estigués ple de gom a gom com un dissabte a la nit o un diumenge al matí. Els aficionats la campanya anterior van ser artífexs en part dels nombrosos èxits que van recollir els homes de Joan Peñarroya i de cara a aquesta també hauran de ser la millor arma perquè el grup pugui estar a l’altura quant a exigència a l’hora de combinar l’ACB i l’Eurocup.

“Jugarem molts enfrontaments en aquesta circumstància i el que espero és que siguem el màxim de gent possible i a partir d’aquí ens adaptarem al que hi hagi”, va declarar ahir l’entrenador egarenc sobre aquest probable hàndicap per reunir públic. I hi va afegir sense dubtar que “la nostra gent cada any ha demostrat que està amb l’equip, és la primera oportunitat per veure’l i el que espero és una molt bona entrada”. L’estrena diumenge passat a la pista del Reial Madrid va deixar dins del vestidor una sensació dolenta pel que fa a la primera meitat i el capità, Oliver Stevic, va explicar que “ens hem de quedar amb la bona reacció de la segona part, arran que vam demostrar quina és la nostra idea de joc. A aquestes altures no ens podem desplegar d’aquesta manera 40 minuts per una qüestió de físic, i per tant el que hem de procurar és fer-ho el màxim d’estona”.

El rebot va costar de capturar durant la 2016-2017 i després de veure la dada de 41 captures del Madrid i 22 del MoraBanc va quedar demostrat que els tècnics hauran de reforçar aquest aspecte del joc. “Aquest any no tenim gaire temps de treballar les coses especials a causa del calendari. Ara bé, els rebots no són purament entrenables, és a dir, és un assumpte de desig d’anar-hi. Som conscients que tenim aquest problema, però ho vam parlar i per al futur ho tindrem segurament solucionat”. En relació amb el rival, presentarà un roster completíssim després d’haver-se reforçat al mercato i Peñar­roya va deixar clar que “tant després de guanyar com de perdre haurem de fer net. Rebrem una entitat important i crec que és un clar favorit a ocupar una d’aquelles dues places de Copa i play-off”. En qualsevol cas, abans que res, que torni el fortí.

BODA DE BRILLANTS

JOHN SHURNA COMPLEIX AVUI EL SEU 75È PARTIT A LA LLIGA ENDESA

L’aler pivot del MoraBanc Andorra John Shurna complirà avui davant el Montakit Fuenlabrada el seu 75è partit a la lliga Endesa. Una boda de brillants que de ben segur li farà molta il·lusió a un Shurna que des que s’ha enfundat la tricolor a poc a poc va recuperant la seva millor forma. A la pretemporada va ser dels més destacats i contra el Reial Madrid a l’estrena de l’equip a la competició domèstica 2017-2018 va tenir un gran moment de shooter al tercer quart, amb un parell de triples marca de la casa.

tracking