Motociclisme

España, a punt per a l'últim entrenament pre-Dakar

Disputa a partir de demà el Ral·li del Marroc per agafar tacte sobre dunes abans d’anar cap a la cursa més dura del món

España, a punt per a l'últim entrenament pre-DakarTEAM CE RALLY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristian España té assegurada la seva presència al Dakar 2018 en la que serà la seva tercera participació al raid més dur del món. El pilot del Principat ha obtingut una regularitat els últims mesos que li han permès dedicar més hores a la seva passió, el motociclisme, tant en entrenaments com en competició. La prova sud-americana és la gran referència, però també s’ha capficat en altres curses durant aquests mesos previs per preparar la gran cita. La darrera competició de nivell per entrenar-se de cara al Dakar l’encetarà demà, amb el Ral·li del Marroc, que es disputarà fins al proper dimarts.

España es troba des de dilluns al país africà, i avui farà les últimes verificacions tècniques abans d’arrencar la prova demà. “No estava en el meu plantejament venir al Marroc, però sí fer entrenaments a les dunes, i què millor que venir a fer una cursa, l’última prova de Mundial, amb el nivell que hi ha de pilots, que estan tots els bons entrenant fort”, exposa el pilot del Principat, que es trobarà corredors de la talla de Sam Sunderland, Paulo Gonçalves i Laia Sanz, entre altres.

L’objectiu principal d’España en aquest ral·li no és obtenir la millor posició final possible, sinó provar-se en dunes a mode d’“entrenament” i, sobretot, no patir cap lesió. “L’important és no caure i no lesionar-se perquè seria fatal a tres mesos vista, i la recuperació seria dura”, afirma.

tracking