Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Pàdel i amor (sense sexe)

Paquito Navarro i Daniel ‘Sanyo’ Gutiérrez no van voler jugar la final diumenge perquè no es parlaven. Ahir, en plena reconciliació, es van endur la prova.
Suposo que gairebé tot­hom ha tingut una d’aquelles bronques bèsties de parella en què deixa de parlar-se i només es mira amb rancúnia, odi o menyspreu amb la persona amb qui es creua cada cinc minuts al passadís de casa. L’espanyol Paquito Navarro i l’argentí Sanyo Gutiérrez (li diuen així perquè de petit semblava el protagonista d’un anunci de televisors d’aquesta marca) es van passar tot el campionat disputat al Principadel de morros. El pàdel és un esport molt carinyós. Encara que al company de partit no l’hagueu conegut fins que no salteu a la pista, l’habitual és que després
  • #1 Sam
    (03/10/17 12:40)

    Detesto profundament els esports i especialment el futbol. En la meva opinió cada judador hauria de tenir una pilota, pero noi! llegint aquest Reportatge, per descansar de tanta independència i sang innecesària i il·legalitat, potser el passa es que es promociona i publicita massa els esports de massa, els de borregos i el que cal es promocionar i publicitar esports d'amor com això del pàdel i ja posats molt més millor si ha bon i màgic sexe com passa amb les bones pelis.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts