“Hem entrat amb dubtes”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya va enfilar el camí des del seu vestidor fins a la sala de premsa del WiZink Center amb un pas fatigat, les mans a la butxaca i la mirada perduda focalitzant-la al terra. Segurament ja donant voltes al cap per millorar encara més com a visitant i potser també pensant en tots els duels contra el Reial Madrid. “No hem començat bé, el Madrid ha estat còmode i a nosaltres ens han entrat els dubtes després de fallar un parell de llançaments fàcils”. I hi va afegir que “els dos primers quarts hem jugat força desorganitzats, perdent la lluita total en les situacions de rebot i per tant no hem pogut disputar transicions ràpides. Un millor percentatge en els tirs de dos probablement hauria canviat una miqueta el duel”.

Aquesta va ser la seva valoració més tècnica, mentre que en ser preguntat sobre l’actitud dels seus homes en el fantàstic tercer període va dir que “és clar que si juguem com al tercer quart tindrem possibilitats de guanyar tot­hom. Veurem si som capaços d’aconseguir-ho”. A partir d’ara ja comença el repte de disputar dos xocs per setmana, ja que dimecres el Fuenlabrada visita el Principat i el MoraBanc buscarà el primer triomf i mantenir el fortí.

EL RIVAL

“JA NO EM SORPRÈN EL MORABANC”

PABLO LASO. L'entrenador del Reial Madrid va explicar en roda de premsa, desfent-se en elogis cap als del Principat, que “ja no em sorprèn el MoraBanc Andor­ra i encara menys el seu creixement”. I hi va afegir que “és un club molt ben portat, que s’ha anat cuinant a poc a poc”. Pel que fa pròpiament a l’enfrontament va declarar que la clau va ser a la primera part i el coratge dels seus homes al final per decantar la balança. “Sabíem que el partit seria complicat i que el rival no ens ho posaria gens fàcil”, va concloure

tracking