TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Els empats mantenen líders el Vall Banc i l'Inter

Els colomencs i els escaldencs fan taules amb el Tic Tapa Sant Julià i la UE Santa Coloma, que suma el primer punt

Els empats mantenen líders el Vall Banc i l'InterEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Vall Banc FC Santa Coloma i l’Inter Club Escaldes van acabar la tercera jornada igual que la van començar, liderant empatats la classificació de la Lliga Multisegur Assegurances amb tres jornades disputades. Els de Richard Imbernón, que van obrir la jornada amb el clàssic del futbol andor­rà contra el Tic Tapa Sant Julià, van obtenir un punt després d’igualar el gol d’Èric Rodríguez amb una diana de Marc Rebés.

Posteriorment, l’Inter tenia l’oportunitat d’aconseguir una situació excepcional, liderar la classificació. No obstant això, necessitava un triomf davant un equip necessitat, la UE Santa Coloma, que segueix sense conèixer el triomf i ahir va sumar el primer punt en un empat sense gols.

El màxim beneficiat d’ahir va ser l’FC Lusitans, que gràcies als gols de Carlos Gomes, Rui Felipe Figueiras i Luis Miguel dos Reis es va adjudicar un triomf davant la UE Engordany i es van situar a només un punt del lideratge.

En l’altre duel matinal, que enfrontava els dos co-cuers, l’FC Encamp i la Penya Encarnada, es va resoldre amb una golejada per als encampadans (6-0), que van sumar els seus primers punts de la temporada mentre deixaven la Penya amb zero punts encara. La setmana vinent la Lliga nacional s’aturarà amb motiu del compromís de la selecció davant Portugal a l’Estadi Nacional.

tracking