Pàdel

La pluja fa cancel·lar les semifinals masculines

Només les noies van poder completar els partits, que es van jugar a la pista petita coberta

La pluja fa cancel·lar les semifinals masculinesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jornada moguda al Principadel durant les semifinals del Vall Banc Andorra Open. La pluja ja amenaçava en les previsions i finalment va aparèixer quan se l’esperava, en ple primer partit del dia, el que jugaven Catalina Tenorio i Marta Marrero contra Gemma Triay i Lucía Sainz, i que finalment es van endur les primeres (7-6 i 6-4). Tot i això, el duel es va haver de traslladar a la pista coberta, amb una graderia amb una capacitat molt inferior a la de la central, per la qual cosa no hi havia lloc per a les gairebé 1.500 persones de públic. La pluja va fer enfadar la gent, que no podia veure bé el partit i alguns es mullaven per la pluja que encara queia, i van fer que el partit a la coberta s’hagués d’aturar també.

La pluja va desaparèixer a la tarda, però va obligar a reformular tots els horaris. L’altra semifinal femenina, entre les bessones Sánchez Alayeto i Marta Ortega i Ariana Sánchez Fallada, també es va fer a la coberta, que en ser a la mateixa hora que la semifinal de Fernando Belasteguín i Pablo Lima davant Cristian Gutiérrez i Franco Stupaczuk va provocar un repartiment de públic entre les dues pistes. L’ambient a la coberta per al millor partit de la jornada va ser el més positiu del dia. Les quatre jugadores es van endur una gran ovació pel gran espectacle donat en un duel que finalment es van adjudicar les bessones en tres sets (3-6, 6-2 i 6-4). “Tot i les circumstàncies d’haver jugat en aquesta pista, estem molt agraïdes perquè s’ha omplert”, comentava Mapi sobre l’ambient.

Per la seva part, quan el matx dels màxims favorits anava pel tercer set, amb domini de Gutiér­rez i Stupaczuk (3-6, 6-4 i 2-0 (30-30), es va aturar després d’una relliscada de Bela per la humitat a la pista. Si el temps ho permet el duel es reprendrà avui (10 h), així com l’altra semifinal masculina, que no va ni començar.

La pluja fa cancel·lar les semifinals masculines

tracking