Motociclisme

Cardelús es recupera a bon ritme i aviat podrà tornar

L’andorrà millora de les lesions a la mà i al peu i espera completar el retorn el cap de setmana vinent a l’Aragó

Cardelús es recupera a bon ritme i aviat podrà tornar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va patir un dels accidents més importants de la seva jove carrera ara fa poc més d’un mes durant el warm-up de la prova del Campionat del Món de Supersport al circuit alemany de Lausitzring, en la qual es va fracturar el dit petit de la mà dreta i el cinquè metatarsià del peu dret. Es va haver d’operar de la primera lesió, per a la qual es presentava una llarga recuperació.

No obstant això i només un mes després d’operar-se, Cardelús ja està a punt per completar el retorn a la competició. Si tot va bé ho farà el cap de setmana vinent al GP de l’Aragó de l’Europeu de Moto2, on es disputaran dues curses. És probable, però, que encara corri amb algunes molèsties, ja que el motociclisme és un esport en el qual sovint es conviu amb molèsties en plena competició. L’exemple més clar a l’elit és el de Valentino Rossi, que va cór­rer a Motorland la setmana passada només 20 dies després de fracturar-se la tíbia i el peroné.

Salvant les diferències, Cardelús possiblement haurà de fer front també als dolors. Avui mateix tenia prevista una prova del Mundial de Supersport a França i es va provar els dies anteriors amb una supermotard per mirar d’avançar el retorn. No obstant això, no es va veure en condicions encara ja que després d’algunes voltes se li cansava el dit. “S’està recuperant més ràpid del que esperàvem. Fins i tot deien que potser no recuperaria tota la mobilitat de la mà”, comenta Xavi Cardelús pare, content per com ha evolucionat el jove andorrà. Aquesta setmana, però, serà determinant per acabar de veure les condicions en les quals el pilot andorrà completarà el retorn.

tracking