Tres àrbitres andorrans xiulen a la UEFA Youth League

Tres àrbitres andorrans xiulen a la UEFA Youth League

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els àrbitres de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) han tingut més d’una vegada protagonisme en l’àmbit internacional dirigint partits de cada vegada més rellevància i nivell. L’últim compromís important es va donar en el partit de la UEFA Youth League, la màxima competició europea de clubs de categoria juvenil, de dimecres passat entre el Dudelange luxemburguès i l’Spar­ta de Praga txec, que va xiular un trio d’Andorra i que es va adjudicar el conjunt visitant per un contundent 0 a 4.

Per primera vegada, àrbitres de la FAF es van fer càrrec d’un enfrontament d’aquesta competició. Van ser Luis do Nascimento, que actuava com a col·legiat principal, i Alexis Terrazo i Bruno Parente, que van ser els seus assistents.

Aquesta experiència internacional no serà l’única en aquests dies d’alguns dels àrbitres andor­rans. D’aquí a pocs dies, Do Nascimento i Jourdan, als quals s’afegirà Manel Nogueira, seran els col·legiats d’un partit de categoria sub-21, el qual encara està per determinar. A més a més, durant el mes vinent, concretament el dia 17, Do Nascimento viatjarà a Xipre per xiular el duel inaugural de la nova fase del Preeuropeu sub-17 que els xipriotes jugaran davant del combinat de Suècia.

tracking