Karate

El Prat Gran escaldenc acull l'Europeu de petits estats

El Prat Gran escaldenc acull l'Europeu de petits estats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra serà aquest cap de setmana seu per primera vegada de l’Europeu de petits estats de karate, amb patrocini de Vall Banc. Aquesta competició va estrenar-se el 2014 i hi participen vuit països: Andorra, Luxemburg, Liechtenstein, Malta, Mònaco, San Marino, Xipre i Islàndia. Montenegro, per la seva banda, ha decidit no prendre part al torneig.

L’escenari de l’Europeu serà el Prat Gran d’Escaldes-Engordany, on dissabte entre el matí i la tarda es faran les competicions individuals, mentre que diumenge serà el torn de les lluites per equips. A més, dissabte a les 17.30 hores està prevista una cerimònia d’inauguració amb les desfilades dels estats i parlaments de representants federatius.

Aquest Europeu dels petits estats rebrà un total de 404 participants, dels quals 16 formaran part de l’equip d’Andorra que ha triat el seleccionador, Manel Jodar.

Per altra banda, el president de la FAK, Xavier Herver, va explicar que ha rebut una proposta de la Federació Mundial perquè Andor­ra aculli una de les cites de la nova Youth League per a joves d’entre 12 i 17 anys, que s’hauria de disputar al Poliesportiu perquè mou més de 1.000 lluitadors. Ara mateix està en stand-by en espera de parlar amb les diverses administracions perquè “és un projecte molt ambiciós”.

tracking