Pàdel

El quadre masculí es queda sense representants de casa

Jean Baptiste Poux i Schugar Puchalvert van perdre per 6-0 i 6-1

El quadre masculí es queda sense representants de casaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona jornada del Vall Banc Andorra Open va deixar les eliminacions de les dues parelles amb representació andorrana. Jean Baptiste Poux i Schugar Puchalvert van caure contra Rafael Méndez i Javier Valdés per 6-0 i 6-1. Poux va admetre que “sabíem que seria complicat perquè jugaven molt bé. A més, hem notat el desgast físic del partit de dilluns, i ens sentiem lents”. Tot i aquesta derrota, Poux es va mostrar satisfet: “ha estat una nova experiència espectacular i estic content per ser el primer andorrà que va jugar al World Padel Tour i fer-ho amb una victòria”.

Per la seva banda, el resident Gustavo Morales, que va fer parella amb el lleidatà Arnau Iñíguez, va perdre a la segona ronda de la pre-prèvia davant de Miguel González i Facundo Domínguez per 7-5 i 6-2. Aquest va ser el segon partit que Morales i Iñíguez van jugar ahir, ja que al matí van desfer-se d’Ivan Quiroga i Carlos Rico per 6-4 i 7-5.

Aquest matí (11.30 hores) entrarà en escena l’única parella amb representació andorrana al quadre femení, amb Natàlia Font i la seva companya Lídia López.

tracking