Bàsquet

Victòria del MoraBanc Andorra a l'últim duel de pretemporada

Supera amb contundència el Tecnyconta Saragossa amb l’única absència de Burjanadze

Victòria del MoraBanc Andorra a l'últim duel de pretemporadaTWITTER BCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va tancar ahir la pretemporada amb un triomf contundent davant del Tecnyconta Saragossa per 86-64 a Les Borges Blanques. Els dos equips van arribar empatats a 16 al final del primer quart, però a partir d’aquí van ser els de Joan Peñarroya qui van fer-se amb el domini absolut i van controlar el partit amb diferències favorables que no van baixar en cap moment dels 15 punts, i que van acabar augmentant fins als 22 que va assenyalar l’electrònic al final del partit. L’últim a arribar, Jaka Blazic, va ser el màxim anotador tricolor, amb 17 punts, seguit per Karnowski, amb 12, Diagné, amb 11, i Jaime Fernández.

El tècnic egarenc va mostrar-se satisfet i va declarar que “el que importa és que continuem millorant i afegint coses perquè encara ens en falten, i mostrem la idea que hem ensenyat avui: energia, intensitat defensiva, ganes de cór­rer i compartir la pilota”, i va afegir que “la idea que tenim és aquesta, ara hem de veure si som capaços de mantenir-la a la competició oficial”. Joan Peñarroya també va fer un balanç de la pretemporada i va expressar que “l’acabem amb moltes de les coses que volíem fer, fetes” i va remarcar que “és veritat que hem guanyat més partits dels que hem perdut, però els resultats a la pretemporada són anecdòtics”.

El MoraBanc tanca el període de preparació amb quatre victòries i una sola derrota contra l’Iberostar Tenerife. El proper partit per als tricolors serà el debut a la lliga Endesa del proper diumenge a la pista del Reial Madrid, en el que serà el cinquè duel oficial consecutiu contra els de Pablo Laso després de l’última jornada de la darrera lliga, i els duels del play-off pel títol.

Per la seva banda, el sènior B del club va encetar ahir la temporada oficial a la lliga EBA amb una derrota per 90-63 a la pista del CB Cornellà, equip on juguen els andorrans Roger Lliteras i Albert Farfan.

tracking