Vall Banc i Inter Escaldes comparteixen el lideratge

Els de Richard Imbernón superen la UE Santa Coloma en el duel més destacat de la jornada, amb gol de Juanma Reina

Vall Banc i Inter Escaldes comparteixen el lideratge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La lliga Multisegur Assegurances va celebrar ahir la seva segona jornada, que deixa el Vall Banc Santa Coloma i l’Inter Club d’Escaldes líders de la competició i únics equips que han guanyat els dos partits que han disputat. Els de Richard Imbernón van superar ahir la UE Santa Coloma en el matx més destacat del dia, que es va acabar decidint amb un solitari gol de Juanma Reina al tram final del partit que es va jugar a la Borda Mateu.

El duel d’equips acabats de pujar a la lliga Multisegur Assegurances se’l va endur l’Inter Club d’Escaldes, que va imposar-se 2-0 al Penya Encarnada d’Andorra gràcies a les dianes de Sergio Moreno i Marc Cabanes. Així, els d’Álex Somoza es mantenen invictes en aquest inici de temporada i se situen colíders després de dues jornades de competició.

A la resta de partits, el Tic Tapa Sant Julià es va imposar per 1-0 a l’FC Lusitans amb un gol de Miguel Ángel Luque, mentre que la UE Engordany va superar l’FC Encamp amb les dianes aconseguides per Christian Cellay de penal, i per Sebas Gómez.

Diumenge que ve es disputarà la tercera jornada, que enfrontarà Tic Tapa Sant Julià-Vall Banc Santa Coloma, UE Engordany-FC Lusitans, UE Santa Coloma-Inter Club d’Escaldes, i FC Encamp-Penya Encarnada d’Andorra.

tracking