Atletisme

Marcos Sanza s'endú la 8a Cursa Popular d'Anyós Park

Més de 700 persones van participar ahir en la 8a Cursa Popular d’Anyós Park que va recórrer els carrers de La Massana. Marcos Sanza va ser el més ràpid entre els corredors que van fer la prova de 10 quilòmetres, i va repetir el triomf que ja va aconseguir l’any passat amb una marca de 36’13”. Sanza va manifestar que “estic content per com ha anat tot, però tampoc es tractava de fer una gran marca”. El seu proper gran repte serà el Campionat d’Espanya de cros, i alguna mitja marató a partir de febrer o març. A hores d’ara, Sanza no té intenció de cór­rer cap marató la temporada que ve, tot i que admet que “ja veurem, tot anirà depèn de com vagi la temporada. A hores d’ara no ho tinc planificat, però tampoc ho descarto completament”.

En categoria femenina, el triomf va ser per a Dulce Casanova amb un crono de 44’17”. I per últim, els guanyadors de la carrera curta, de 4 quilòmetres, van ser Nahuel Carabaña i Marta Garcia.