Empat just de l'FC Andorra en un duel amb poca emoció

El conjunt tricolor es manté invicte i suma cinc punts en tres partits

Empat just de l'FC Andorra en un duel amb poca emocióXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra segueix sense conèixer la derrota aquesta temporada. És cert que només ha disputat tres partits, però fins ara el balanç és força positiu, amb cinc punts. No obstant això, ahir l’equip no va saber donar un plus per assegurar una nova victòria a la Borda Mateu. Davant es va trobar un Sant Ildefons amb unes característiques molt similars i que va proposar un duel que va acabar sent molt igualat i que podia haver-se decantat per qualsevol de les dues bandes.

Etiquetes:

Al principi, els dos conjunts es van mostrar molt respecte entre ells i no hi va haver pràcticament ocasions. A la segona part, l’FC Andorra va fer un pas endavant, però seguia sense trobar amb claredat la porteria rival i les imprecisions es van acabar pagant. El partit va tenir fases llargues amb poca acció prop de les porteries i poca emoció. Als minuts finals, el Sant Ildefons va tenir l’ocasió més clara en un xut de Sani Bello des de dins l’àrea que Ferran Pol va blocar.

Emili també va tenir-ne una en una rematada de cap en una jugada de córner, però sense sort. Al final, empat just. “Seguim sumant i un aspecte important és que mantenim la porteria a 0”, va valorar Marc Castellsagué després del partit. El proper duel serà diumenge vinent contra el Valls.

tracking