TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Reportatge

El MoraBanc comparteix la il·lusió amb l'afició

El MoraBanc Andorra repeteix un exitós acte de presentació dels jugadors amb l’afició al centre de l’avinguda Meritxell, abans d’encetar una nova temporada per a la qual les expectatives són més altes que mai, amb el retorn a la competició europea en ment.

El MoraBanc comparteix la il·lusió amb l'aficióXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Il·lusió. És el sentiment que desprèn el MoraBanc Andorra 2017-2018. Perdre Giorgi Shermadini va ser un cop dur, però la confecció que han fet Francesc Solana i Joan Peñarroya de la nova plantilla, juntament amb el retorn a la competició continental, amb la disputa de l’Eurocup, han fet que aquest any les expectatives siguin més altes que mai, sobretot perquè l’equip acaba de realitzar la millor temporada des del retorn a l’ACB.

Tota aquesta il·lusió es va poder veure en la festa de presentació que va realitzar el club ahir a la tarda a l’avinguda Meritxell, just davant de la seu central de MoraBanc. Com l’any passat, s’hi van aplegar desenes d’aficionats que van demanar als jugadors fotografies i autògrafs, a més de desitjar molts èxits de cara a la nova campanya. El punt àlgid de la festa es va donar cap a les 20 h, quan van pujar a l’escenari que hi havia instal·lat l’equip tècnic i els grans protagonistes un per un. Tots van tenir paraules per a les persones que presenciaven l’acte. Els punts d’espectacle van anar a càrrec d’Andrew Albicy, Beqa Burjanadze i Guille Colom, recreant el ball del vídeo dins d’un cotxe que va publicar el club fa uns dies.

La festa també va servir per anunciar els nous capitans de l’equip. Amb la marxa de David Navarro i Thomas Schreiner, quedava la vacant, que van omplir els candidats més obvis, Colom, l’home de casa, i Oliver Stevic, que a l’estiu ja explicava que li feia il·lusió ser-ho en una entrevista al Diari. Dels parlaments dels jugadors, va destacar el del recentment arribat Jaka Blazic, que recordava un petit incident durant la seva presentació d’un home que mostrava el seu descontentament perquè estaven ocupant l’espai de la vorera. “Espero que no hi hagi moltes lluites als carrers”, assenyalava el campió d’Europa, recordant el moment que va recollir en un vídeo el MoraBanc a les xarxes socials.

Peñarroya també expressava el sentiment de tots els aficionats. “Estem tots il·lusionats amb aquest nou projecte que engeguem. Veiem molta gent i tant de bo ens portin la mateixa sort que ens van portar l'any passat. Comencem avui amb aquesta comunió afició-equip que tan bé ens va anar l’any passat”, comentava el tècnic en un to de bones sensacions abans d’encetar la seva vuitena temporada a la banqueta del MoraBanc.

Un dels que ja va ser en aquesta festa l’any passat, David Jelínek, també es mostrava content. “Per la gent que ja ho vam viure l’any passat és bonic. Ja sabem com és i que la gent ens aprecia molt. Els nous ho viuen de nou però estaran contents perquè es veu que la gent ha vingut a donar-nos suport”, comentava el txec, que expressava les seves ganes d’encetar el curs. “Ja estem tots i tenim ganes que comenci la temporada”, comentava. En una setmana comença l’espectacle de veritat.

DARRER AMISTÓS ABANS DE L'INICI DE LA TEMPORADA, CONTRA EL SARAGOSSA A LES BORGES BLANQUES

Els jugadors ja estan a punt per a l’inici de la temporada, però abans de jugar el primer partit oficial a la pista del Reial Madrid, el conjunt del Principat disputarà un darrer amistós avui. Serà contra el Tecnyconta Saragossa a les Borges Blanques, on es jugaran el 4t Trofeu Ciutat de les Borges. El duel començarà a les 18 h i serà el sisè enfrontament de pretemporada, setè si es compta l’entrenament que van realitzar amb el Clavijo de Leb or dijous. Fins ara, el balanç dels de Peñarroya ha estat excel·lent, amb una derrota i quatre victòries, dues de les quals van arribar contra el campió de l’ACB i supercampió d’Espanya, el València, una altra contra el Fuenlabrada i un altre davant el Joventut. La derrota es va produir contra el Tenerife.

El MoraBanc comparteix la il·lusió amb l'afició

tracking