Cristiano, Messi i Neymar candidats a ser el The Best

El portuguès parteix com a favorit en conquerir lliga i Champions

Cristiano, Messi i Neymar candidats a ser el The Best

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cristiano Ronaldo, Leo Messi i Neymar Jr. lluitaran el proper mes d’octubre a Londres per alçar-se amb el premi The Best de la FIFA, que designa el millor futbolista de l’any. El màxim organisme del futbol mundial va donar a conèixer ahir a Londres els tres finalistes al prestigiós guardó, que l’any passat va anar a parar a mans del jugador portuguès.

El davanter del Reial Madrid es presenta de nou com a màxim favorit després de guanyar la lliga espanyola, la Lliga de Campions, la Supercopa d’Espanya i la d’Europa. Per la seva part, Messi serà novament el seu principal rival després d’una campanya en què ha brillat més individualment que col·lectivament. Per la seva part, Neymar, protagonista indiscutible de l’estiu després del seu sonat traspàs, es confirma com la principal alternativa a Cristiano i Messi en el futur.

En categoria femenina, la principal sorpresa va ser la inclusió de la jove veneçolana Deyna Castellanos en el trio de finalistes, al costat de la històrica Carli Lloyd i a l’holandesa Lieke Martens, jugadora del Barça.

A la gala del proper 23 d’octubre es premiarà, a més, els millors entrenadors de l’any, el millor gol, la millor afició i, per primera vegada, el millor porter. Keylor Navas, Gianluigi Buffon i Manuel Neuer pugnaran pel premi, mentre que Zinedine Zidane és el favorit a endur-se el premi a millor entrenador per davant dels altres dos candidats, Antonio Conte i Massimiliano Allegri.

tracking