Bàsquet

Jaka Blazic i el seu or arriben demà a Andorra

El flamant campió d’Europa podrà jugar dijous contra el Clavijo

Jaka Blazic i el seu or arriben demà a AndorraTWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra és un dels dos equips de la lliga Endesa que compta amb un guanyador de l’Eurobasket a les seves files. Jaka Blazic es va convertir en el primer fitxatge de l’estiu, però el seu èxit a la competició continental ha provocat que sigui l’últim a incorporar-se als entrenaments. Després de la festa d’ahir al vespre de la selecció d’Eslovènia a la plaça del Congrés de Liubliana, on es va celebrar l’or amb l’afició, Blazic posarà rumb a Andorra demà mateix.

L’escorta, que va ser clau en els moments decisius de la final, entrarà en dinàmica de grup ràpidament, ja que s’espera que demà faci el seu primer entrenament i conegui els nous companys. Dijous estarà disponible per jugar el seu primer partit amb la samarreta del MoraBanc en l’amistós contra el Clavijo de Leb or, que es disputa a porta tancada a Mollerussa, i divendres serà presentat davant la premsa.

Qui ja era ahir al Principat és John Shurna, que es va absentar durant el cap de setmana amb motiu de la cerimònia del Saló de la Fama dels Wildcats de la NorthWestern University que es va dur a terme a la ciutat americana d’Evanston, a Illinois.

Per altra banda, aquest dissabte (18.30) el club farà la festa de presentació davant de la seu de MoraBanc, a l’avinguda Meritxell, on hi haurà un escenari habilitat i hi assistiran tots els jugadors.

tracking