Guanyador del trofeu valencià

Els de Joan Peñarroya s’enduen el 24è Trofeu ciutat de València

Guanyador del trofeu valenciàMoraBanc

El MoraBanc Andorra va imposar-se ahir per 66 a 72 al València Basket en la 24a edició del Trofeu ciutat de València, que el conjunt espanyol va aprofitar per presentar la plantilla davant l’afició i per celebrar el títol de lliga aconseguit al juny davant del Reial Madrid. Els tricolors van sortir endollats en defensa des de l’inici i van deixar el conjunt local en només 13 punts al primer període (13-22). Al segon quart els andorrans van seguir dominant el matx i van fer més gran la diferència, fins al 31 a 47 que marcava el marcador abans del descans.

A la represa, els locals van intentar reaccionar i van situar-se a només 7 punts, però el MoraBanc, amb tres cistelles gairebé consecutives de Karnowski, va assolir la seva màxima diferència amb 50 a 67 a l’inici de l’últim període. Tot i la diferència, el matx no estava ni de bon tros guanyat i el conjunt taronja, amb un parcial de 13 a 1, va fer creure la seva afició amb la victòria a un minut i mig per al final, però el desencert des de la línia de tres punts va fer que el Trofeu ciutat de València marxés cap al Principat.

Després del partit, el tècnic, Joan Peñarroya, va mostrar-se “satisfet pel treball que hem fet. Hem mostrat un nivell defensiu important que ha fet que el rival no estigués còmode i en atac hem tingut bons moments passant la pilota i buscant l’home lliure”.

També ahir, el sènior B va caure 64 a 91 davant del Pardinyes en el duel de la Lliga catalana EBA.

JAKA BLAZIC ES PROCLAMA CAMPIÓ D'EUROPA A TURQUIA

Un dels nous fitxatges del MoraBanc Andorra, Jaka Blazic, va guanyar ahir l’Eurobasket després que la selecció eslovena superés Sèrbia per 93 a 85. Eslovènia va dominar el partit des de l’inici, però va veure com una lesió del seu home més important, Luka Doncic, feia que els serbis s’apropessin i s’arribessin a posar per davant al marcador a 3 minuts del final. Però els homes d’Igor Kokoskov van mantenir la calma i liderats per Dragic, amb 35 punts, van gua-nyar l’Europeu.

Al duel pel tercer i quart lloc, la selecció espanyola va derrotar Rússia per 93 a 85 i va penjar-se la medalla de bronze en el darrer partit de Joan Carles Navarro amb el combinat espanyol.