El MoraBanc Andorra pateix la primera desfeta de l'estiu

Un inici de 0 a 17 a l’últim quart deixa els de Peñarroya sense triomf

El MoraBanc Andorra pateix la primera desfeta de l'estiuBCA

El MoraBanc Andorra va perdre ahir a Montsó el seu primer partit de pretemporada, davant de l’Iberostar Tenerife per 60 a 75, per culpa d’un mal últim quart. Els de Joan Peñarroya arribaven en quadre, sense Shruna, Stevic, Burjanadze i Blazic, però en canvi es va produir el debut de Przemek Karnowski amb la samarreta de l’entitat tricolor anotant 14 punts i agafant 6 rebots.

El partit va començar amb desencert per totes dues parts i una igualtat màxima, tal com reflectia el marcador d’11 a 10 al final del primer quart, i de 29 a 29 al descans. A la represa va seguir l’equilibri a l’electrònic, amb el Tenerife fent un parcial de sortida, i el MoraBanc Andorra tornant a igualar el matx fins al 50 a 50 al final del tercer període. Però tot va canviar als últims deu minuts. Un parcial de sortida 0 a 17 dels canaris, amb eliminació i tècnica posterior de Jaime Fernández, va deixar el duel sentenciat al seu favor fins al 60 a 75 definitiu. El tècnic egarenc va declarar en un to d’esgotament postmatx que “entre els 30 últims segons del tercer quart i l’inici de l’últim ens han fet un parcial de 0 a 21 que és quelcom inhabitual”, i hi va afegir que “hi ha hagut moments bons i d’altres que ens ha faltat equilibri o agressivitat”. Demà (18.00 h), nova cita amb el València.