Ilde, apenat pels insults

El central del Vallbanc Santa Coloma va ser constantment injuriat i escridassat per més d’una desena de joves del planter de la UE

Ilde, apenat pels insultsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El capità de la selecció andorrana i defensa central del Vallbanc Santa Coloma, Ilde Lima, va rebre durant tot l’enfrontament de la Supercopa d’Andorra de diumenge passat insults lamentables per part d’un petit sector de l’afició de la UE Santa Coloma. Una situació que l’entrenador, Richard Imbernón, va explicar que no era massa comuna: “crec que és la primera vegada que passa, o si més no la primera que me n’adono. No ho havia viscut mai”. Ara bé, el jugador va recordar que “tot va començar amb la final de la Copa Constitució d’enguany, quan vaig fer una entrada i la grada la va agafar amb mi”.

Cada cop que Lima tocava la pilota, es queixava l’àrbitre que va xiular l’enfrontament, Pedro Carvalho, o donava alguna indicació als seus companys d’equip, escoltava de tot per part de més d’una desena de joves del planter de la UE que anaven amb la samarreta groga de l’entitat colomenca. “Donen mala imatge perquè representen un club i hauria de predominar el civisme. Els mateixos membres o directius no ho haurien de permetre, personalment si escoltés nens del Vallbanc insultant el rival seria el primer a aturar-los”, va assegurar el veterà futbolista de 37 anys, que hi va voler afegir que “estem davant d’una sèrie de ruqueries que em desperten molta pena i no els dono massa importància. Al final és futbol nacional i en general aquest esport és respecte i humilitat”. L’esportista del Principat, però, no va perdre la concentració en cap moment del matx i fins i tot va treure temps per saludar, aplaudir, aixecar el polze, somriure i pair-ho tot amb filosofia. Una actitud que encara va posar més nerviosos els nanos de la UE Santa Coloma, que certament, en cap moment van rebre el suport de la resta d’aficionats, però sí que els reien les gràcies i els esperonaven. En qualsevol cas, uns fets que a Ilde Lima no li faran perdre la son, malgrat que no s’adeqüen a la seva figura dins del futbol andorrà tenint en compte el bon ambaixador que és d’aquest fronteres enllà.

En clau purament esportiva, va confessar que “volem la cinquena lliga consecutiva tal com la resta de conjunts la volen. Som els vigents campions i serà complicat, perquè serem el rival a batre i tots s’estan reforçant a consciència”. Físicament va comentar, entre rialles, sentir-se “molt bé”.

tracking