El VPC presenta dos reforços d'Argentina i tanca l'equip

El club incorpora Agustín i Nicolás González, dos tresquarts

El VPC presenta dos reforços d'Argentina i tanca l'equipXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El VPC Andorra ja té tancada la plantilla per a la nova era, amb Paul Alieu a la presidència. Ahir, el club va presentar les dues dar­reres incorporacions per a la imminent temporada, que arrenca el 24 de setembre al camp de l’Arize. Són els germans Agustín i Nicolás González, dos tresquarts argentins que la temporada passada van jugar al Murcia de segona divisió espanyola. No obstant això, el primer d’ells, Agustín, ja havia jugat al VPC fa dues temporades, per la qual cosa tornarà a vestir la samarreta tricolor després d’un any fora. “És un plaer tornar a un club que em va donar tant”, exposava durant la seva presentació el jugador argentí.

Etiquetes:

Per al seu germà Nico serà tot nou, però tenia les idees clares sobre el que vol aconseguir, que és “donar el millor de mi i aportar al club tot el que pugui per aconseguir molts èxits”. Per la seva part, el tècnic, Jonathan Garcia, celebrava els dos fitxatges. “Necessitàvem dos reforços de qualitat i ja els tenim”, assenyalava.

Els dos jugadors ja van poder vestir ahir la samarreta en el segon amistós de la pretemporada del VPC, que va guanyar el Carmaux, de promoció d’honor, que tenia pocs efectius (36-31).

tracking