Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
esquí

La federació continua sumant hores de competició i preparació a Xile

Sissi Hinterreitner, en una prova anterior.

La federació continua sumant hores de competició i preparació a Xile

Sissi Hinterreitner, en una prova anterior.

FAE
Actualitzada 09/09/2017 a les 07:21
Els equips masculí i femení de la Federació Andorrana d’Esquí han estat disputant aquesta setmana una sèrie de curses a l’estació xilena de La Parva, on fins a nou corredors andorrans estan realitzant una estada de pretemporada des de la setmana passada. Els dos conjunts completen en aquest país la concentració més llarga abans d’arrencar el curs oficialment amb les competicions al continent europeu.
L’objectiu és obtenir les primeres referències i sumar hores de preparació en competició. Les primeres sensacions han estat diverses. Carmina Pallàs va obtenir dilluns els resultats més destacats, amb dos podis en dos descensos de la Copa de Sud-Amèrica (SAC). Des de llavors, però, no s’ha pogut assolir cap podi més, malgrat que sí que s’ha sumat algun Top-10. L’últim el va protagonitzar Sissi Hinterreitner en el supergegant disputat dimecres. L’andorrana va ser novena cor­rent amb dolor a un dit que s’havia lesionat dues jornades abans.
Pel que fa als nois, en aquest mateix supergegant, Marc Oliveras va acabar en el 28è lloc, amb Joan Verdú 33è i Matías Vargas 42è en una cita amb 87 participants. Aquesta va ser l’última cursa que van realitzar tots aquesta setmana. Avui al vespre, algunes de les esquiadores andor­ranes tornaran a casa, mentre que els últims a tancar l’estada seran els esquiadors de velocitat, que l’allargaran fins al dia 24.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts