Ucraïna goleja i passa per damunt de la sub-21

Els tricolors van rebre dos gols de penal i van acabar amb 10 homes

Ucraïna goleja i passa per damunt de la sub-21Xavier Pujol

La selecció andorrana sub-21 va encaixar ahir una voluminosa desfeta en el segon enfrontament de la fase de classificació per a l’Eurocopa del 2019. La sensació amb la qual es va quedar el combinat dirigit per Justo Ruiz va ser similar a la de l’absoluta en aquesta darrera aturada. Els tricolors venien de sumar un punt motivador a Letònia, però Ucraïna va abaixar ahir els ànims a la sub-21 amb gols.

I això que el conjunt ucraïnès també s’havia enfrontat a Letònia prèviament, assolint un empat, però ahir es va mostrar molt superior a un combinat tricolor que no va poder fer res per evitar la sagnia, tot i que va tenir alguna arribada amb perill, i fins i tot va penetrar la porteria rival en una rematada de cap d’Aaron Sánchez, però el gol va ser anul·lat per fora de joc.

El domini va ser clarament visitant i el resultat al descans ja era de 0 a 3, amb gols al minut 28, 37 i 43. Aquests dos darrers van ser de penal, un dels quals va transformar Ivan Zotko, jugador del filial del València i autor de dos dels gols ahir.

A la represa, Andorra es va quedar amb 10 homes per l’expulsió d’Albert Reyes al minut 50 i Ucraïna es va acabar passejant. Va anar sumant gols fins deixar el marcador final en un clar 0 a 6.