DIARI TV MUSIK
ciclisme

Froome guanya la contrarellotge i encara és més líder

Actualitzada 06/09/2017 a les 06:57
Chris Froome va guanyar ahir la setzena etapa de la Vuelta a Espanya, una contrarellotge de 40,2 quilòmetres entre el Circuit de Navarra i Logronyo. El ciclista birtànic va imposar-se a Wilco Kelderman i a Vincenzo Nibali. Entre els residents, els millors classificats van ser el corredor del Movistar Nelson Oliveira, que va finalitzar en 24è lloc a 2’47” de Froome, i Luis León Sánchez, 25è a 2’49” del primer.
Chris Froome no només va guanyar l’etapa d’ahir, sinó que va augmentar la distància amb els seus perseguidors a la classificació general i ara ja acumula 1’58” respecte a Nibali i 2’40” sobre Kelderman. Un dels beneficiats de la jornada va ser Alberto Contador, que va finalitzar la crono cinquè i ara ocupa aquest mateix lloc a la general després de pujar quatre places. La creu va ser Esteban Chaves, que es va deixar quatre minuts a Logronyo i ara és el novè a la general.
La Vuelta torna avui a l’alta muntanya amb l’etapa que transcorrerà entre Villadiego i Los Machucos, de 180,5 quilòmetres, i que tindrà tres ports puntuables: Portillo de Lunada, Puerto de Alisas i Alto de los Machucos.