Futbol

La selecció no abaixa els braços tot i la derrota

Es mentalitza per mantenir la progressió d’aquesta fase de cara a les properes cites, davant de Portugal i Letònia

La selecció no abaixa els braços tot i la derrotaX. BONET / FAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana va arribar ahir al vespre al Principat després d’una setmana a fora pels dobles enfrontaments davant Suïssa i Illes Fèroe, corresponents a la fase de classificació del Mundial de Rússia 2018. El sentiment que els quedava d’aquesta doble ració de partits no era el millor. Dues der­rotes i cap punt. De normal, podria ser perfectament comprensi­ble una doble derrota a domicili, i seria l’habitual, però les circumstàncies eren diferents aquesta vegada. La primera contra el combinat helvètic, entrava dins del plans i un 3 a 0 davant la quarta millor selecció del món segons el rànquing FIFA no es considera un resultat dolent del tot, veient com va ser el partit i la bona primera part executada.

L’altra desfeta, però, ja és més dolorosa, perquè tot i ser per la mínima i davant un conjunt que és físicament i tècnicament superior, hi havia les esperances d’obtenir un bon resultat després de l’empat a casa el març passat. “La derrota fa mal. Veníem amb il·lusió, amb dinàmica positiva, amb ganes de fer un bon partit per intentar guanyar o provar de puntuar, però el marcador diu el que és, que hem perdut 1 a 0 i ells són justos guanyadors, però la sensació al camp és estranya”, explicava Marc Pujol després del matx.

El combinat nacional no abaixa els braços i mirarà de mantenir la línia ascendent d’aquesta fase de cara als propers compromisos. El plantejament per a aquests dos duels, a més, serà similar al d’aquesta aturada. S’ha d’enfrontar a Portugal, el 7 d’octubre a l’Estadi Nacional, i a Letònia a domicili el 10 d’octubre. En un duel la dificultat serà màxima i en l’altre hi haurà més opcions d’intentar obtenir un resultat positiu davant de l’últim classificat del grup.

tracking