ESQUÍ

Estrena a Xile de l'equip de la FAE

El conjunt femení va disputar el gegant, i el masculí va fer el gegant i l’eslàlom

Estrena a Xile de l'equip de la FAELEXIS BOICHARD / AGENCE-ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Axel Esteve va finalitzar en la 8a posició l’eslàlom de la Copa de Sud-amèrica disputat a l’estació xilena de La Parva a poc més de mig segon dels vencedors, Martin Arene i Ondrej Berndt, que van fer el mateix temps. Per la seva banda, Àlex Rius va ser el 14è i va aconseguir una rebaixa de punts FIS dels 43,92 que tenia abans als 30,32 que té ara.

El dia anterior va ser el torn del gegant a El Colorado (també a Xile), on Joan Verdú va quedar a tocar del podi sumant un 4t lloc a només 4 centèsimes dels llocs d’honor. En aquesta especialitat Axel Esteve va ser 14è, Xavi Salvadores, 27è, Josh Alayrach, 29è, Matias Vargas, 34è, i Àlex Rius, 43è. El preparador, Max Tissot, no va mostrar-se gaire satisfet i va declarar que “no han trobat el ritme correcte a la primera mànega i han estat massa lluny del nivell que tenen als entrenaments”. I va afegir que “a la segona hem vist una reacció en alguns però igualment sense esquiar al nivell que saben. Sense esquiar gaire bé tampoc no estem tan lluny i millorant una mica el Joan ha estat molt a prop dels millors a la segona ronda”.

L’equip femení de la FAE també va participar al gegant de la Copa de Sud-amèrica amb les tres representants acabant entre les 10 millors classificades. Cande Moreno va ser 6a, Carmina Pallàs, 7a, i Sissi Hinterreitner va finalitzar com a 8a classificada. L’entrenador, Simon Bastelica, va lloar el nivell de l’equip femení i va dir que “les noies no havien fet gaire gegant, s’han posat en mode cursa i han fet més del que podríem haver esperat”.

tracking