Bàsquet

Jaka Blazic s'endú el duel entre companys d'equip

Eslovènia va superar la Polònia de Przemek Karnowski per 90 a 81

Jaka Blazic s'endú el duel entre companys d'equip

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Eurobasket va arrencar ahir amb la disputa dels partits cor­responents a la primera jornada dels grups A, que es disputa a Hèlsinki, i B, que juga els seus duels a Tel-Aviv. El primer matx va ser l’Eslovènia-Polònia, que va enfrontar els dos únics representants del MoraBanc Andorra a la competició, Przemek Karnowski i Jaka Blazic. La victòria va ser per a aquest últim, amb el triomf d’Eslovènia davant Polònia per 90 a 81. Blazic va anotar 5 punts i va capturar 7 rebots en el temps que va estar sobre el parquet, mentre que Karnowski va fer 11 punts i va agafar 5 rebots, 3 d’aquests ofensius.

En altres partits de la jornada, la selecció de Finlàndia va donar la sorpresa en guanyar França després d’una pròrroga per 86 a 84, Geòrgia va superar Lituània per 79 a 77, i Grècia va fer el mateix amb Islàndia per un marcador de 90 a 61.

La favorita a endur-se l’europeu, la selecció espanyola, debuta avui davant Montenegro. Avui també es jugaran, entre d’altres, els duels que enfronten Turquia i Rússia o Sèrbia i Letònia.

tracking