Bàsquet

El MoraBanc, a punt per al debut a la pretemporada

Dissabte jugarà davant del Fuenlabrada i diumenge contra València

El MoraBanc, a punt per al debut a la pretemporadaTWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de dues setmanes de pretemporada, el MoraBanc Andorra ja pensa en els primers partits que disputarà aquest cap de setmana en el marc del Circuito de Pretemporada Movistar a Moralzarzal. El debut serà dissabte davant del Montakit Fuenlabrada, mentre que el rival de diumenge serà el vigent campió de lliga, València Basket. En relació a aquests duels, el jugador del conjunt tricolor, Guille Colom, va declarar que “són dos bons equips i per a nosaltres seran com dos entrenaments amb molt nivell. Ho farem el millor possible per demostrar quin tipus d’equip volem ser aquest any a la lliga”.

Aquestes declaracions es van produir en el marc d’un acte promocional del club en què els jugadors van rebre les noves maletes personalitzades per aquesta temporada. Un altre dels esportistes que va prendre la paraula va ser David Jelinek, que va analitzar la plantilla per a la nova campanya i va assegurar que “enguany l’equip està més igualat i no passarà com l’any passat, que depeníem molt d’un jugador, ara pot aparèixer algú nou cada dia”. Per la seva banda, una de les noves incorporacions, Vlado Jankovic, va expressar que “els entrenaments són durs, però millorem dia a dia”.

Jaka Blazic i Przemek Karnowski no seran al debut a Madrid perquè avui (12.45 hores) s’estrenen a l’Eurobasket enfrontant-se entre ells a l’Eslovènia-Polònia.

tracking