La federació aposta pel rugbi de 7

L’organisme presenta els seleccionadors sub-18, Toni Carmona i Nàdia Olm

La federació aposta pel rugbi de 7A. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Rugbi (FAR) continua amb el seu procés de presentació de l’organigrama tècnic. Després d’anunciar els dos nous seleccionadors fa uns dies, Josep Magallón i Peter Lucas, ahir va ser el torn per mostrar als nous tècnics que dirigiran els combinats femení i masculí sub-18 de rugbi de 7, pel qual es vol fer una aposta de futur donat que ha esdevingut esport olímpic. “Tenim l’objectiu de desenvolupar un projecte amb el rugbi de 7, i això inclou els sub-18 masculí i femení”, explicava ahir el president de la FAR, Xavier Vilasetrú.

En aquest nou projecte s’incloïa a Toni Carmona i Nàdia Olm com a tècnics dels combinats sub-18 masculí i femení, respectivament. Carmona serà el primer a activar-se en competició, ja que aquest mateix cap de setmana disputen a Hongria l’Europeu de la divisió Trophy, la segona, en un torneig amb 12 equips. L’any passat ja es va participar i es va assolir una 10a posició. “L’objectiu és gaudir, aprendre i competir dins de les nostres possibilitats”, comentava el tècnic. El seu equip ha quedat enquadrat en el grup C amb l’amfitriona, Suïssa i Letònia, i hauran de lluitar per entrar a una segona fase amb els millors de cada grup.

Per la seva part, el conjunt d’Olm participarà en un torneig que es disputarà a Andorra el 24 de setembre. Aquest any s’ha afegit una segona divisió en noies amb vuit equips i la FAR s’ha interessat per acollir els partits al Nacional. “Serà un nivell diferent i estem treballant fort”, assegurava Olm. Andorra jugarà al grup B amb Ucraïna, Escòcia i Geòrgia.

tracking