Futbol

Vallbanc, nou patrocinador del campió

L’entitat bancària donarà nom a l’FC Santa Coloma fins al 2019, com a mínim

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tots els equips de la primera divisió nacional han anat presentant durant l’estiu els seus projectes i ahir va ser el torn per al campió, que té nou nom: Vallbanc FC Santa Coloma. L’entitat bancària i el club colomenc han arribat a un acord de patrocini per a dues temporades, però la voluntat és que acabi sent per a un període “indefinit”. “Serà una col·laboració interactiva”, assegurava la directora general del Santa Coloma, Annabel Llevot, mentre que el director general de l’àrea de negoci de Vallbanc, Sergi Pallerola, comentava que els ha interessat “els valors que transmet” l’equip.

A més de nou patrocinador, el Santa Coloma va presentar alguna de les noves incorporacions. La més destacada va ser la de Juanma Torres, provinent del Rapido de Bouzas gallec, ascendit recentment a segona divisió B. El davanter venia assessorat per Quique Cubas, un dels reforços per a la recent eliminatòria de la Champions. “Arribar al que ha estat el campió els últims quatre anys deixa clar quins són els objectius”, exposava Torres. També van presentar a l’internacional Moisés San Nicolás, que veia una bona oportunitat en el projecte colomenc per seguir “progressant al costat de l’Ilde”.

A més de San Nicolás i Torres, el Vallbanc ha incorporat l’experimentat Juli Sánchez, el lateral de l’FC Andorra Aleix Cisteró i el porter de l’Engordany, Andrés Benítez. El davanter José Tizón i el porter Joel Garcia, ambdós del filial, completen la plantilla, que encara pot patir alguna variació. “Crec que tenim un millor equip”, va indicar Richard Imbernón.

Vallbanc, nou patrocinador del campió

tracking