Bàsquet

El segon equip del MoraBanc enceta una nova etapa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’una temporada difícil del MoraBanc B, en la qual es va suar de valent per mantenir la categoria EBA, el club ha volgut fer un canvi d’aires al sènior B. Èric Bartolomé, que el curs passat va ser ajudant, agafarà les regnes del segon equip i encapçalarà una nova etapa que té l’objectiu de “formar jugadors, que continuïn amb la seva progressió i a l’hora puguin ajudar el primer equip”.

La voluntat del club és que es doni “continuïtat als equips de base perquè els jugadors de casa puguin optar a l’ACB en un futur”, segons explicava ahir Francesc Solana en la presentació del nou projecte. El director general va posar com a exemple a Guille Colom, i també va fer referència a la projecció d’Hugo Bartolomé.

En la plantilla 2017/2018 destaca la incorporació del bosnià Sandro Gacic. A més, l’ivorià Amadou Coulibaly va arribar ahir per completar un període de prova de dues setmanes. El conjunt el completen Nicola Maric, que ja va ajudar el curs passat al primer equip, Víctor Aguilar, Xavi Isern, Emilio Quemada, Toi Gabriel, Aarón Guzman i els júniors Alex Peral i Albert Pons, que reforçaran l’equip periòdicament. Per la seva part, Oriol Fernàndez i Felipe Olviera han deixat de jugar.

tracking