TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Bàsquet

El Morabanc presenta Shurna i Diagné i fitxa el base Sani Campara

El base bosnià de 19 anys prové del Madrid i militarà cedit a LEB or

El Morabanc presenta Shurna i Diagné i fitxa el base Sani CamparaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va incorporar ahir al base bosnià de 19 anys Sani Campara, que jugarà cedit aquesta propera temporada al Palència de la lliga LEB or, tal com va anunciar el club de Castella i Lleó en un comunicat. L’entitat tricolor va admetre l’interès, però va matisar que encara no hi havia res signat, tot i que podria ser qüestió d’hores.

Campara és un jove que prové del júnior del Reial Madrid, on va jugar la passada temporada, i que és un habitual amb les seleccions del seu país en categories inferiors. Sense anar més lluny, aquest mateix estiu va ser el màxim anotador bosnià a l’Europeu sub-18 d’Eslovàquia amb una mitjana de 21 punts en els sis partits del torneig que va disputar.

D’altra banda, el MoraBanc Andorra va presentar ahir dos nous fitxatges, John Shurna i Moussa Diagné. L’americà va declarar que “és un jugador similar al que va jugar al València Basket fa dues temporades, però que intentarà millorar dia a dia”, i va afegir que “tenim un equip ple de talent i puc ajudar amb el tir i ser útil, i també vinc a aportar la meva experiència a l’Eurocup”.

El jugador cedit pel Barça, Moussa Diagné, va admetre que “tenia moltes ofertes, però em vaig decidir a venir a Andorra perquè és un club que no para de créixer” i va reconèixer que el fet de jugar competició europea el va ajudar a triar la proposta del MoraBanc perquè “volia un equip amb dues competicions per seguir creixent com a jugador”.

El Morabanc presenta Shurna i Diagné i fitxa el base Sani Campara

tracking