motociclisme

Xavi Cardelús segueix en línia descendent i sortirà 31è al circuit de Lausitzring

El pilot andorrà de motociclisme Xavi Cardelús segueix sense trobar el ritme al circuit germànic de Lausitzring i la línia d’aquests dies està encarada cap a una posició clarament descendent. El corredor del Principat disputa avui a partir de dos quarts de dotze del matí la novena cursa del Campionat del Món de Supersport i sortirà des de la llunyana 31a plaça de la graella. En els primers lliures d’ahir va patir una altra caiguda i només va poder completar cinc voltes, mentre que a la prova classificatòria va millorar en tres dècimes de segon la seva volta ràpida de divendres, malgrat que no li va servir per avançar posicions. A l’esportista del Race Department ATK 25 se li està resistint el traçat i des del seu equip esperen revertir la situació al Warm-Up per encetar la carrera de la millor manera possible.

“Definitivament les coses no m’estan sortint bé aquest cap de setmana. No he pogut acumular el màxim de voltes possibles per culpa de la pluja i les caigudes, i això ho he notat. Cal tenir en compte que la categoria de Supersport només roda amb un primer quart a la sessió lliure 3 i un altre a la Superpole”, va lamentar Cardelús, al que hi va afegir que “per acabar-ho d’adobar se m’ha saltat una marxa i per això he anat a terra. Toca remuntar i finalitzar amb bones sensacions”.