Barça i Madrid obren la lluita pel títol

Els blaugrana reben el Reial Betis al Camp Nou i el conjunt blanc visita Riazor

Barça i Madrid obren la lluita pel títol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FCBarcelona i el Reial Madrid s’estrenen avui a la nit a la primera jornada de la lliga espanyola de futbol amb sensacions ben diferents, tenint en compte el que va passar entre tots dos conjunts als enfrontaments d’anada i tornada de la Supercopa d’Espanya, que van aixecar amb autoritat els capitans blancs, Sergio Ramos i Marcelo, al Santiago Bernabéu dimecres passat. El Barça serà el primer a jugar i ho farà al Camp Nou (20.15 h) amb una samarreta especial en homenatge a les víctimes dels atacs terroristes de Catalunya, davant un renovat Reial Betis de Quique Setién, que finalment sí que podrà comptar amb l’exblaugrana Tello.

L’entrenador culer, Ernesto Valverde, ahir va parlar destacant que “entre tots hem d’ajudar Leo Messi”, i la roda de premsa prèvia al xoc se celebrarà a la tarda. La llista de convocats es farà oficial en el mateix moment, i a més de les coneguda baixes per lesió de Luis Suárez, Piqué i Rafinha; i els descartats, podria caure Andrés Iniesta, que encara segueix tocat. En clau de mercatto, el diari esportiu Mundo Deportivo va confirmar que els barcelonins van reactivar l’interès pel migcampista del Niça, Seri, per qui abonaran la clàusula de rescissió de 40 milions d’euros; mentre que l’operació Dembélé estaria força desencallada.

De la seva banda, el Reial Madrid tancarà el dia al sempre complicat Riazor del Deportivo (22.15 h) sense el sancionat Cristiano Ronaldo i el tècnic madridista, Zinedine Zidane, va deixar clar que “només vaig dir que la sanció em semblava excessiva i la tornarem a recórrer”.

tracking