Futbol sala

La selecció cau contra Dinamarca

Els nòrdics guanyen 13 a 3, amb gols d’Òscar Neira (2) i Christian Regalo

La selecció cau contra DinamarcaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció de futbol platja va caure ahir per 13 a 3 davant de Dinamarca a l’últim partit del Preeuropeu de l’especialitat, que s’ha disputat a la ciutat hongaresa de Siófok. Els de Moisés Gonçalves es van estrenar divendres amb derrota per 14 a 1 contra els amfitrions, dissabte van perdre davant de Bulgària per un marcador de 8 a 1 i ahir van tancar la participació amb la desfeta contra els danesos amb els gols tricolors d’Òscar Neira, que en va fer 2, i de Christian Regalo.

El tècnic d’Andorra, Moisés Gonçalves, va admetre que els seus no havien tingut el dia: “Ha estat un partit desastrós. Hem sortit sense intensitat perquè volíem gaudir de l’ultim matx sense competir, i quan vas així el més normal és que passi el que ens ha passat”, però pel que fa a les sensacions generals, hi va afegir que “marxem amb bones sensacions, sobretot de cara a la pretemporada amb l’Enfaf ja que la nova experiència ha estat espectacular”.

També va analitzar la desfeta contra Dinamarca el capità de l’equip, Òscar Neira, que va declarar: “Hem pagat les ganes de voler jugar de tu a tu contra un rival que semblava més fluix que els anteriors, i quan hem perdut l’ordre defensiu ens ha fet més mal del que pensàvem. Ara hem de mirar cap endavant.”

tracking