Tennis

Vicky Jiménez es classifica per a la final de la Sánchez Casal Kids Cup

Vicky Jiménez Kasintseva va tornar a demostrar un alt nivell ahir en la semifinal de la Sánchez Casal Kids Cup, competició que forma part del circuit Tennis Europe. La jugadora andorrana, que competeix en la categoria sub-12, va der­rotar l’espanyola Ángela Geballi en un duel molt més dur que els que havia disputat fins al moment, que havien estat resolts en dos sets i sense encaixar gaires jocs. Jiménez va superar a la rival per 6 a 3, 2 a 6 i 6 a 4 per assegurar-se una meritòria plaça a la final d’avui. En aquesta, la tennista del Principat s’enfrontarà a la grega Michaela Laki, que a l’altra semifinal es va desfer de la sèrbia Anja Petkovic per 6 a 4 i 6 a 1 i que és l’actual número 1 de Grècia en la seva categoria i està considerada com una de les millors d’Europa. Prova d’això són els cinc tornejos internacionals que ha guanyat aquest any.