Futbol sala

El Barça Lassa, satisfet amb les condicions de treball a Encamp

Els catalans volen deixar enrere tres temporades en blanc i dues sense ser a Europa

El Barça Lassa, satisfet amb les condicions de treball a EncampCOMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Barcelona Lassa de futbol sala segueix amb l’estada de pretemporada a Encamp, on hi és per vuitè any consecutiu. Entre les diferents activitats paral·leles als entrenaments, ahir va ser el torn de la visita al comú d’Encamp, on l’equip es va fer una foto de família i va fer una roda de premsa conjunta amb el cònsol major, Jordi Torres.

Tant el tècnic blaugrana, Andreu Plaza, com el seu capità, Paco Sedano, van coincidir a lloar les instal·lacions i les condicions de treball que hi ha a la parròquia. “Estem tots encantats i crec que no podríem estar a cap lloc millor que aquí per fer la pretemporada. S’ha creat una simbiosi especial amb Encamp i el dia que no vinguem ens sentirem estranys”, va dir Sedano. Mentre que el tècnic hi va afegir que “per a un equip la pretemporada és fonamental i aquí podem treballar amb tranquil·litat i amb un entorn privilegiat per als jugadors”.

Aquesta campanya serà molt important per al conjunt culer, ja que en suma tres sense aconseguir cap títol, a excepció de la Copa Catalunya, i voldrà trencar aquesta sequera, tal com va admetre Andreu Plaza: “Qualsevol equip de l’FC Barcelona juga per guanyar trofeus. L’any passat vam tenir la lliga a tocar i esperem que enguany el treball i l’esforç es puguin convertir en algun campionat.” Els catalans jugaran la propera edició de la UEFA Futsal Cup després de dues temporades d’absència i Paco Sedano va reconèixer que “l’ADN del Barça és guanyar la Copa d’Europa i ens fa molta il·lusió tornar a jugar-la després d’uns mesos difícils”.

Per la seva banda, Jordi Torres va reiterar la voluntat del comú d’allargar el contracte amb l’entitat catalana que acaba enguany per tal que les seccions del Barça continuïn fent estades de pretemporada en territori encampadà. “Volem que segueixin venint perquè que ho faci una entitat així és una garantia per a nosaltres”, va afirmar.

Durant la tarda d’avui la plantilla de l’FC Barcelona Lassa realitzarà un entrenament amb els nens de l’àrea de Joventut del comú d’Encamp.

tracking