Futbol sala

El Barça Lassa arrenca la seva estada a Encamp

El Barça Lassa arrenca la seva estada a EncampFCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l’estada de l’FC Barcelona Lassa d’handbol al Principat, ara és el torn del conjunt de futbol sala, que va arribar diumenge al país (s’hi estarà fins al 14 d’agost) i que ahir va tenir la primera jornada d’activitat a Encamp. Aquesta serà la vuitena temporada consecutiva en què l’equip que dirigeix Andreu Plaza farà la pretemporada a Encamp, i els blaugrana buscaran una preparació òptima per afrontar tots els títols, retorn a Europa inclòs, i no tancar un altre curs en blanc.

Durant el dia d’ahir, els jugadors del club català van realitzar una triple sessió d’entrenament, amb una hora de cursa al camí de les Pardines, una hora i mitja de gimnàs amb recuperació al riu Valira i, a la tarda, quasi dues hores de treball tècnic i tàctic amb pilota al Complex sociocultural d’Encamp.

A més dels habituals entrenaments físics i tàctics de preparació d’aquestes èpoques, els catalans també tindran temps per a altres actes. El cònsol major d’Encamp, Jordi Torres, l’entrenador de l’FC Barcelona Lassa, Andreu Plaza, i el capità, Paco Sedano, oferiran avui una roda de premsa al comú encampadà, i després tot l’equip es farà una fotografia davant de la seu amb Torres. Un altre dels actes de la plantilla serà demà a la tarda, quan els futbolistes realitzaran un entrenament amb nens i nenes de l’àrea de Joventut del comú d’Encamp.

tracking